Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Als u akkoord bent, surft dan gerust verder op onze site. X

Login

Nog geen klant?

Bent u installateur of anderszins professioneel werkzaam in de installatiebranche, dan kunt u toegang aanvragen voor de webshop en de bestelmogelijkheden bij Dumoulin.
Direct inschrijven
Dumoulin Badkamers, Sanitair, Tegels Maastricht, Helmond, Roermond, Parkstad
Sanitair
MDM heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van sanitair. Wij bieden u een grote verscheidenheid aan producten. Van modern tot klassiek, van traditioneel tot ergonomisch, van eenvoudige kranen tot geavanceerde whirlpools en douchecabines. In onze ruime showrooms te Helmond, Kerkrade, Maastricht en Roermond hebben wij steeds een uitgebreid aantal badkameropstellingen voor u klaar staan, zodat u of uw klanten in elke denkbare stijl inspiratie kunnen opdoen. Als officieel vertegenwoordiger van alle grote merken sanitair, tegels en aanverwante producten kunnen wij u bovendien optimaal van advies en documentatie voorzien.

MDM is vooral voor de installateurs een waardevolle partner. Of u nu komt voor de inrichting van een luxe particuliere badkamer of voor een nieuwbouw- of renovatieproject, MDM beschikt over de kennis en de producten om alle sanitaire wensen vorm te geven. U kunt bij ons steeds rekenen op een deskundige gesprekspartner en een optimaal aanbod. Uiteraard bent u met uw klanten welkom in een van onze showrooms. Indien gewenst verzorgen de medewerkers van MDM zelf de kopersbegeleiding. In dat geval gaan wij als verlengstuk van de installateur en/of aannemer, samen met de bewoners/ gebruikers op zoek naar de meest sfeervolle, comfortabele en/of functionele sanitaire inrichting. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop. Immers, kwaliteit betaalt zichzelf terug in tevreden klanten, úw klanten. Het liefst werken wij op afspraak, om zodoende voldoende tijd en aandacht voor u te hebben.

 
Tegels

Om uw nieuwe badkamer mooi af te ronden tot een mooi sluitend geheel, kunnen wij ook de meeste bekende merken en soorten tegels aanleveren, zoals onder andere Sphinx en Mosa. Deze zijn veelal snel leverbaar, met name door de prima ligging van ons bedrijf ten opzichte van Sphinx-Tiles en Mosa.

 
 
  
 
  
 
CV-Installaties

Installatiematerialen en CV-installaties vormen van oudsher een belangrijke artikelgroep van MDM, het assortiment producten op dit gebied is dan ook uitgekiend van opzet. Uitgebreide documentatie en technische specificaties staan ter beschikking voor onze en uw klanten.

De medewerkers op onze afdeling CV-installaties kunnen u adviseren, helpen met het bepalen van de juiste keuze en het oplossen van specifieke vraagstukken. Hierbij kunt U denken aan het maken van een transmissieberekening, het uitwerken van een cascade-opstelling of het uittrekken van een tekening, het beoordelen en aanpassen van aanvragen op basis van een bouwtekening enz.Bij het oplossen van specifieke vraagstukken kunnen wij steeds een beroep doen op de kennis van onze collega's van Duurzame Techniek.

 
Duurzame energiesystemen

Duurzame energiesystemen:

De tijd is rijp om over te schakelen op duurzame energie. De noodzaak hiertoe komt voort uit de stijgende energieprijzen, de aanscherping van de Energie Prestatie Norm (EPN) en een toenemend besef om het milieu te ontzien. Het gebruik van duurzame energiesystemen is een belangrijke stap in de goede richting, die aan twee kanten hout snijdt. Het milieu wordt gespaard, terwijl met verhoging van comfort uw woning en/of bedrijf van verwarming, koeling en warm tapwater wordt voorzien.

Het brede spectrum van dienstverlening van MDM omvat uiteraard ook duurzame energiesystemen. MDM levert in samenwerking met de firma Duurzame Techniek, kwalitatief hoogwaardige duurzame energiesystemen. Wij zijn gespecialiseerd op totaalconcepten bestaande uit bijvoorbeeld laagsgewijs werkende opslagtanks voor cv-boilersystemen, zonnecollectoren, PV-panelen en regenwateropslagsystemen. Voor vragen of informatie over de mogelijkheden of toepassingen van duurzame energiesystemen in uw specifieke situatie kunt u uiteraard contact opnemen met een van onze medewerkers of met onze collega's van  Duurzame Techniek.

Voor meer informatie over duurzame energiesystemen kunt U ook onderstaande links bekijken: