Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Als u akkoord bent, surft dan gerust verder op onze site. X

Login

Nog geen klant?

Bent u installateur of anderszins professioneel werkzaam in de installatiebranche, dan kunt u toegang aanvragen voor de webshop en de bestelmogelijkheden bij Dumoulin.
Direct inschrijven
Dumoulin Badkamers, Sanitair, Tegels Maastricht, Helmond, Roermond, Parkstad
Over Dumoulin

Meer dan 175 jaar ervaring

In 1834 werd door de heer Dumoulin in Maastricht de basis gelegd voor de huidige organisatie. In de beginjaren lag de focus voornamelijk op het leveren van sanitair. De expansie begon met het toevoegen van een breed pakket CV-installatiematerialen aan het assortiment. Na 1980 volgden andere productgroepen zoals lasmachines, -toebehoren en gassen.

In de negentiger jaren sloeg het bedrijf haar vleugels nog verder uit. In het begin van deze eeuw is uit de bedrijfstak Alternatieve Energie het inmiddels geheel verzelfstandigde zusterbedrijf Duurzame Techniek ontstaan, gevestigd is te Susteren. Dumoulin beschikt nu over 4 vestigingen in Maastricht, Helmond, Roermond en Parkstad. Het hoofdkantoor is in Maastricht gevestigd.

 

Dumoulin Dumoulin Dumoulin Dumoulin
Missie

Dumoulin heeft de kort, maar krachtige missie: 'onze klanten zijn en blijven onze toekomst'.

Concreet houdt dat in dat Dumoulin haar brede assortiment en haar uitgebreide kennis inzet om klanten echt op maat te bedienen. Dumoulin streeft naar een zo breed mogelijk assortiment, waarbinnen zoveel mogelijk wordt gestreefd te leveren wat de klanten nodig hebben voor de installatie en productie.

Daarnaast levert Dumoulin een duidelijke toegevoegde waarde door het assortiment af te stemmen op de behoefte en daar waar nodig ondersteuning te bieden met technische informatie om de productie van haar afnemers te vereenvoudigen en/of de productiekosten te verlagen. 

 
Strategie

Product en service voorwaarde voor succes.

Het beleid van Dumoulin kent twee sporen die elkaar aanvullen en ondersteunen. Enerzijds is MDM product-georiënteerd, waarbij de rol van voorraadhoudende distributeur centraal staat; strategische voorraden, een breed en diep assortiment, snelle leveringen. Anderzijds is MDM service-georiënteerd. Dan draait het om de rol van specialist: meedenken met de klant, oplossingen aandragen of uitzoeken welk product geschikt is voor een specifieke toepassing. 

 
Kwaliteitszorg

Product en service voorwaarde voor succes.

Bouwen aan de duurzame samenwerking, een doordacht assortiment, parate kennis en correcte leveringen. Dat bepaalt of de klant tevreden is en of er voldoende basis is voor een duurzame samenwerking.

Door continu te investeren in automatisering, waarbij te denken valt aan een voorraadstuurprogamma en ERP, zal Dumoulin de dienstverlening en uitleveringsgraad naar een steeds hoger peil te tillen. Dumoulin levert hoofdzakelijk A-merken, die de afnemers verzekeren van een goed kwaliteitsniveau.

Vanzelfsprekend kan er ook voor producten buiten het basisassortiment gebruik worden gemaakt van de inkoopkracht van Dumoulin. Goed opgeleide medewerkers binnen het bedrijf vormen een betrouwbare kennisschakel en bieden ondersteuning met betrouwbare adviezen. Ook het logistieke traject wordt continu geoptimaliseerd. De eigen expeditie zorgt ervoor dat de order snel op de plaats van bestemming is. De medewerkers in Maastricht, Roermond, Helmond, Kerkrade, en de showrooms staan voor u klaar.

Dumoulin, de groothandel in sanitair en verwarmingsmateriaal. Hoogstpersoonlijk sinds 1834.